RVS Bewerking

Hedro montage is gespecialiseerd om op verschillende manieren RVS voor u te bewerken, met een groot machinepark kunnen wij altijd uw wensen realiseren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

RVS Trappen

Wij zijn gespecialiseerd in het maken, monteren en plaatsen van RVS design trappen, zoals bijvoorbeeld zwevende trappen, wenteltrappen, trappen met glazen en/of houten treden, met kleine opstapjes, maar ook vluchttrappen. Dit samen met een RVS of stalen leuning, strak, modern of juist een traditionele houten leuning? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen.

(Sier)Hekwerken

Het is ook mogelijk om bij ons sierhekwerk op de door u aangegeven gewenste maat te bestellen.

RVS Leuningwerk

Montage van een trapleuning gaat snel en effectief en de bouwoverlast is minimaal. Trapleuningen zijn beschikbaar in allerlei verschillende materialen en maten.

RVS Sidebars

Ook leveren wij RVS sidebars, deze treeplanken zijn niet alleen om uw auto of bus te verfraaien, maar ze hebben ook zeker een functie.

Maatwerk Producten

Voor maatwerk van uw RVS product kijken we graag met u mee, zodat we u als klant in alles tevreden kunnen stellen. Voor idee├źn kunt u terecht op onze pagina 'projecten'.

Specials

Heeft u een specifieke RVS wens? Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Op deze pagina krijgt u vast een impressie van onze geleverde specials.

Hedro Montage - RVS specialist

Contact Informatie

Kernreactorstraat 9E - 3903 LG Veenendaal
06 - 109 395 32
info@hedro.net
© 2020 Hedro Montage ; alle rechten voorbehouden - website door : MKBIA